A cég

 

Cégünk 2011 tavaszán alakult. A nem túl távoli kezdés ellenére komoly tapasztalattal rendelkezünk a világítástechnika területén - a cégalapítást megelőző több mint 15 évben folyamatosan világítástechnikai téren tevékenykedtünk.

E tevékenység keretében a hagyományos világítástól kezdve (lakásvilágítás, irodavilágítás, ipari világítás) a világítás speciális területeivel - exkluzív világítási megoldások, díszvilágítás, sportvilágítás, fényépítészet, világítás vezérlések stb. - is kapcsolatba kerültünk. Portfoliónkban számos közismert objektum szerepel, mint pl. a keszthelyi Színház és Kongresszusi központ,  Debrecenben aKölcsey Központ, a Fórum üzletközpont,  Budapesten a Művészetek Palotája, az Erzsébet téri Gödör, a Nemzeti Színház, a pasaréti Szent Antal templom, a budavári Hilton szálloda, a Természettudományi Múzeum, Szegeden a Reök Palota, a kamaraszínház, Miskolcon a Hősök tere, a zalaegerszegi Aqua City, a győri Rába Quelle a szentgotthárdi Szent Gotthárd Spa  és még sok más. De üzemelnek a cégünknél gyártott egyedi lámpatestek a müncheni Glória filmpalotában és más németországi objektumokban is. Jelentősebb munkáinkról összefoglaló honlapunk portfolió rovatában található.

A világítás tervezésén kívül mérési gyakorlattal is rendelkezünk. Világítási feladatok megvalósítása területén jelentős gyakorlatunk van egyedi lámpatest konstrukciójának kialakítása és gyártása, világítás vezérlő berendezések tervezése, telepítése, programozása területén.

Forduljon hozzánk bizalommal bármilyen világításhoz kapcsolódó kérdéssel, igénnyel!

Home Bemutatkozás