Tervezés

Tervezési tevékenységünk keretein belül elsősorban fénytechnikai tervezést végzünk. A tervezéshez leggyakrabban a szakmában széles körben elfogadott DIALux és Relux programokat, külön igény esetén speciális szoftvert alkalmazunk. Terveinket a megfelelő módon dokumentáljuk és ha szükséges a megvalósulási tervet is elkészítjük.

Bővebben: Tervezés

Mérés

Cégünk vállal fénytechnikai méréseket: megvilágítás- és fénysűrűség mérését. A mérési eredményeket természetesen dokumentáljuk, ill. igény esetén azokat külön kifejtjük, magyarázzuk. A méréseket a vonatkozó szabványok szerint végezzük, ill. további szolgáltatásként szabványossági felülvizsgálatot, ellenőrző méréseket végzünk.

Bővebben: Mérés

Oktatás

Oktatási tevékenységünk keretein belül lehetőség van a szakismeretek átadására, legyen szó egyszerű kíváncsiságról, egyéb területen tevékenykedők ismeretbővítéséről vagy akár szakmabeliek speciális képzéséről.

Bővebben: Oktatás

Egyedi lámpatestek

Speciális világítási feladatot kell megoldani? Nem talál az Ön ízlésének megfelelő lámpatestet? Vagy csak egyszerűen szeretné, ha otthonában / irodájában sehol máshol nem megtalálható világítótestet használhatna? Mi segítünk! Legyen szó akár a dekoratív fénykürtőről vagy csillagos égbolt világításról, vagy akár egyedi kivitelű funkcionális lámpatestről.

Bővebben: Egyedi lámpatestek

Home Szolgáltatások